Сега, когато лека-полека се доближаваме до по-топлите месеци, започваме да се

...
Сега, когато лека-полека се доближаваме до по-топлите месеци, започваме да се
Коментари Харесай

Как да носиш плетен елек този сезон, без да изглеждаш като баба ти

Сега, когато лека-полека се доближаваме до по-топлите месеци, започваме да се оглеждаме за подобаващи преходни облекла.  Плетените елечета, които са обичана част от есенния дрешник, още веднъж се завръщат. Те са редовен избор на дамите, които обичат да носят облекла на пластове. 

Ако към момента не сте разкрили чара на плетените елеци, това евентуално е по този начин, тъй като ви наподобяват малко демоде – като че ли сте се ровили в дрешника на баба ви. Съветваме ви да им дадете късмет. Те са по-стилни, в сравнение с си мислите, а да не приказваме, че са и извънредно практични. 

Често носени върху бяла тениска или широка риза, те са като аксесоар, който също е функционален, защото ви топлят. Съчетават се идеално с дънки. Дори бихте могли да ги носите върху макси рокля с дълги ръкави, с цел да изострите силуета ѝ. 

Вижте в галерията ни няколко стилни визии с плетен елек: 
 Как да носиш плетен елек, без да изглеждаш като баба ти  Как да носиш плетен елек, без да изглеждаш като баба ти  Как да носиш плетен елек, без да изглеждаш като баба ти  Как да носиш плетен елек, без да изглеждаш като баба ти
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР